padlizsan.lap.hu

Tartalom:

Mi is a padlizsán?

A padlizsán vagy tojásgyümölcs (Solanum melongena) a burgonyafélék (Solanaceae) családjába, a csucsor (Solanum) nemzetségbe tartozó növényfaj, zöldségnövény. Tartalmaz C- és A-vitamint, és igen gazdag ásványi sókban is. Kitűnő előétel, saláta, kirántva, palacsintatésztában megforgatva és kisütve, vagy rakottan főétel, levesbe is főzhető, főzeléknek, de töltve, és párolva, padlizsánkrémként, vagy paradicsommártással, illetve körítésként is kitűnő. -wikipedia -
Meghatározás:

Az oldal a napjainkban egyre népszerűbbé váló padlizsánnal foglalkozik. Bemutatja eredetét, termesztési tudnivalóit, a padlizsán egészségre gyakorolt hatását. Megismerhetjük előkészítési és elkészítési fortélyait, valamint számos hazai és nemzetközi receptet találhat az olvasó.

Startlap kiemelt témák

NőknekUtazásIngatlan

Partner oldalak

Nők Lapja CafeHázipatika - egészség, betegség, életmódWellnessCafe